За нас

"Future Food Labs" има за цел да наложи нови стандарти за качество и прецизност при производството на спортни суплементи. Нашият фокус е към подобрено качество на съставките, повишено внимание към процеса на извличането им, така че да се запазят полезните им свойства, и ограничаване на всички изкуствени подобрители, така че продуктите ни да бъдат здравословна добавка към ежедневието на всички спортуващи.

Вече можете да си закупите първия ни продукт от предстоящата серия - Future Whey Protein. Това е името на нашия висококачествен суроватъчен протеин концентрат, предлаган в три различни вкуса - ванилия, шоколад и банан. С представянето му си поставяме за цел да демонстрираме неговото значително превъзходство пред почти всички протеинови концентрати на пазара, дължащо се на подобрена технология на производство и липса на компромиси при избора на съставки. Продуктът е предназначен за всички спортуващи, които искат да си осигурят чиста и здравословна хранителна добавка, която да повиши приема им на протеин, BCAA аминокиселини, глутамин и важни микроелементи.

Повече за него и предимствата му можете да откриете тук: 

 

ВНИМАНИЕ!

Future Whey Protein вече се предлага в България на специални ценови условия, но в ограничени количества. Нашата цел е да го опитате и да се уверите в качеството и предимствата му. Препоръчваме ви да си поръчате от продукта в промоционалния тестови период, за да се насладите на действието му на изненадващо добра цена.

Поръчай сега!

 

В следващите месеци ще ви предложим още няколко висококачествени продукта, които са основни за всеки активно спортуващ човек. Очаквайте скоро представянето им, като обещаваме те да продъкжат серията ни от продукти, създадени без компромиси в качеството, технологията и съставките.

Ние от "Future Food Labs" вярваме, че истински добрите продукти се получават само тогава , когато се използват истински и доказани суровини, съчетани с технология и правилна обработка. Затова всички наши продукти се изготвят при най-високи стандарти и са придружени с всички необходими сертификати.

Клиентът и неговото здраве са най-важните ни приоритети, затова се стараем да съчетаем безупречно качество с отлично обслужване и достъпна цена. Опитайте и ще се уверите!

 

(от екипа на Future Food Labs)